NORDTEK DANMARK - Custom Design Transformer - nordtek.dk

Tip en ven Forespørgsel print

Custom Design Transformer

Vi tilbyder et meget stort standard program af induktive komponenter, men dette er kun overfladen af hvad vi kan hjælpe med.

Specielt Design  - Kunde Tilpasset Design -

Udvikling og produktion efter opgave.

- Så er det NORDTEK DANMARK ! -


Der kan være mange årsager til at en ”Standard Komponent” ikke er den ideelle løsning, - men så er det godt at vide at vi gerne laver specielle udgaver eller nyudvikling for at kunne tilbyde den helt rigtige løsning.

- Sammen finder vi den bedste løsning ! -

Simple ønsker om varianter af udgangsspændinger, terminalplaceringer, selvinduktion og lign. kan ofte imødekommes umiddelbart.
Men vi deltager også gerne i komplette udviklingsforløb af helt nye designs eller komponenter. Dette kan inkludere alt fra  fremstilling af nye værktøjer til sprøjtestøbning af plastemner, specielle godkendelser, nye vikleteknologier, osv.....

   
Emner der f.eks. kan have indflydelse på det design der bør vælges:

Volumen
Hvis produktet skal anvendes i store antal er der endnu flere grunde til at vi skal samarbejde fra starten. Der kan bestemt være fordele ved dette, som gør at produktet derved får den helt rigtige udformning og billigste pris.

Lav pris
I forvejen foregår produktionen hvor det økonomisk er mest fordelagtigt såsom i Indien, Tjekkiet, Italien og Kina.
Og selv om standard udgaver normalt er det billigste ved mindre antal, så vil der ved større antal ofte være noget at spare ved at tilpasse designet helt nøjagtigt til det elektriske og mekaniske behov der er.

Mekanisk størrelse
Vi kan tilbyde ganske mange udformninger af design som normalt kan opfylde de ønsker eller krav der måtte være, - men hvis behovet er til det så tilpasser eller laver vi eksempelvis også gerne nye plastværktøjer til indkapslinger, spoleforme m.m.

Magnetisk udstråling/afskærmning
Meget udstyr som eks. Professionelt Hi FI udstyr og Kvalitets Telecom produkter stiller krav om lav magnetisk udstråling og god afskærmning.
Vi har materialerne, og vi ved hvordan de bruges optimalt.

Frekvensområde
Lavfrekvens Audio og Høj Frekvent SwitchMode stiller vidt forskellige krav til materialer og vikleteknikker.
Den viden har vi – og den bliver naturligvis anvendt bedst muligt, når nye produkter designes.

Temperatur
Fra Isnende Kulde til ca. 150°C’s varme kan vi være med.

Tomgangstab
Lavt effekttab under tomgang bliver der fokuseret mere og mere på. Efter behov kan der vælges mellem forskellige kernematerialer og induktionsniveau, som begge dele kan påvirke såvel tomgangstabet som fuldlasttabet ganske væsentligt.

Godkendelser 
Vi kan ofte tilbyde at selv special fremstillede transformatorer vil være dækket af godkendelser fra eks. UL, CSA, KEMA m.m., men ellers hjælper vi gerne med gennemførsel af de evt. nye godkendelser der måtte være behov for.

Speciel anvendelse
Medicinsk anvendelse, Sikkerhedstransformatorer, Autotransformatorer, Transformatorer for Høj-kvalitets Audio Forstærkere m.m.
- Vi har ekspertisen, og stiller den gerne til rådighed -

Kvalitet
Vi står inde for at kvaliteten er i top og fabrikkerne der producerer dine produkter har såvel ekspertisen og kvalitetssystemerne som gør at du får hvad vi aftaler.


Alt fra de første prøveserier, nye godkendelser, nye plastværktøjer, speciel indpakning og frem til ekstrem høj volumen produktion er dele af vores kompetence områder.

Hos NORDTEK DANMARK kan du trække på mange års erfaring med produktudvikling, transformatordesign og godkendelser.

Du får altid en engageret og professionel vejledning.
Her er God Service, Kvalitet og Samarbejde nøgleord.

Når du samarbejder med NORDTEK DANMARK får du adgang til de bedste produkter, de rigtige priser, levering til tiden og den bedste support.


Lad os vise Dig hvad vi kan gøre for Dig!  -  Du er altid velkommen !